Gratis penge til dit næste kulturprojekt?

– om du har søgt puljemidler til kulturelle arrangementer før eller ej, så læs videre hvis du har lyst til at skabe noget for andre <3

Nu på onsdag (3. oktober) kan du nemlig få finansiel støtte til din idé!

Vores skønne venskabsorganisation RAPOLITICS / Hip Hop Hub administrer en pulje fra Nordea-fonden på flere penge end de fleste kan forestille sig. En del af de puljemidler uddeles løbende til initiativtagere med spændende idéer til kulturelle arrangementer.

Hvad kræver det?
At du skaber en projektidé med et realistisk budget på max 15.000 DKK der skal afvikles inden november 2018. Det skal berøre 30 unge i alderen 16-24 år og der skal laves en fortolkning af et værk fra Den Danske Kulturkanon, fx. Guldalderjazz, Solvognen, Den Lille Havfrue, Benny’s Badekar etc. Se kommentarfelt for link til Kanonen.

Er du frisk og ikke bange for at lade en god idé blive til virkelighed?
Så kig forbi Hip Hop kontoret nu på onsdag (3. oktober) – til Pulje, Pitch og Penge – hvor du kan få hjælp til din projektbeskrivelse og efterfølgende pitche din idé til puljeudvalget, og umiddelbart efter få svar på om de vil støtte dit projekt. Yes, du læste rigtigt, kom og pitch dit projekt og få at vide om det bliver til noget med det samme.

Vi har fået støtte!
Rumkraft har i samarbejde Beats By Girlz og det helt nyopstartede “Beats By Girlz Copenhagen” og Designmuseum Danmark fået 15.000 DKK i støtte til at afvikle en fortolkning af tekstiltrykker og super iværksætter fra 1900-tallet Marie Gudme Leth, hvor 30 unge kvinder skal fortolke Marie Gudme Leths livsværk gennem lyd og lyrik.

Vi er mega taknemmelige for støtten fra RAPOLITICS / Hip Hop Hub og Nordea-fonden og glæder os til at afvikle projektet i samarbejde med Designmuseum Danmark og Beats By Girlz!

 

 

Mvh.
Katrine Villadsen & Stefani Wisting (Beats By Girlz Copenhagen)
Erin Barra-Jean (Beats By Girlz)
Rasmus Kjærbo (Rumkraft)

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.