Undervisere

Ras Kjærbo Ableton Certified Trainer
Ras Kjærbo underviser i Ableton Live og Push hos Rumkraft

Ras Kjærbo

Ableton Live, Push, Traktor, Komplete, improvisation, mixning, produktion

Musikteknolog og neuroscience entusiast, Ras Kjærbo, er en af Nordens få certificerede Ableton Live undervisere. Han elsker lyd, teknologi, hjernen og pesto, er uddannet biomediciner fra Roskilde Universitet, musikproducer fra Dubspot, New York og så har han senest studeret the cognitive neuroscience of music ved Goldsmiths, University of London. Siden etableringen af hans første undervisningsselskab i 2008, Ectopic Beats Music, har Ras været verden rundt med sine workshops; fra Indien til Amerika, over Polen, Tyskland, Nepal, og specielt rundt i Skandinavien. I 2015 kom turen til Rumkraft.

Daniel Nayberg

Daniel Nayberg

Ableton Live, Push, studie og indspilning, hardware

Daniel er uddannet performance designer fra RUC, smånørdet lydtekniker, eventmenneske, diy-fan, musikproducer og lejlighedsvis underviser med en forkærlighed for blinkende lys, knapper og bliplyde. Han er grundlægger af det socialøkonomiske lydinitiativ INSP! Sound, medstifter af Elektronisk Musik Danmark og har været involveret i et utal af festivaler og musikevents. For tiden er han optaget af at skabe og styrke mødesteder og miljøer omkring elektronisk musik.

Lars Rønne underviser i Ableton Live

Lars Rønne

Underviser i musikproduktion, live afvikling, Ableton Live og Push

Lars har indgået som bassist og kapelmester i mange forskellige konstellationer. Han er nuværende kapelmester for rapperen “Pede B” og har spillet på et hav af Danmarks spillesteder og festivaler med netop Pede. Som producer og elektronisk musiker har Lars arbejdet med sit eget projekt “ROBEAT”, som allerede nu har et par udgivelser bag sig og flere på vej. Ligeledes har Lars produceret musik for sangeren Morten Kjær (KIER) med hvem han også har spillet en del koncerter med i både Danmark, Tyskland og USA.

Sean Fields lab time assistent, pladedoktor og jungle connaisseur på Rumkraft

Sean Fields

Lab Time assistent og jungle connaisseur

Sean er interesseret i lydbranding og kognitiv neurovidenskab, specielt hvad angår musik-baserede løsninger på sundheds- og kommunikationsproblemer. I 2014 drog han til London for at læse til MSc i Music, Mind and Brain og dykkede ned i de biologiske og kognitive aspekter af musikalsk adfærd. Der fandt han Cord World Wide – et internationalt ‘music-first marketing consultancy’. Hos Cord engagerede han sig med forskning i musikpsykologi, effect-tracking af lydbrands og leverede videnskabeligt belæg til strategiske anvendelser af musik i en formidlingsmæssig sammenhæng. Sean elsker alle slags trommer og går ind for mere bas i København!

Andrew Solomon underviser i elektronisk musikteori på Rumkraft

Andrew Solomon

Praktisk musikteori, komposition, hørelære, produktion

Andrew har komponeret musik i mange år som klassisk pianist og guitarist, men med alderen kom interessen for det mere dansable, elektroniske musik. Nu er han producer og arbejder med tidssvarende og harmoniske temaer. Andrew har desuden båret mange hatte igennem sin karriere som ingeniør, konsulent og entreprenør.

DJ Jett underviser i DJing og scratch Serato og Traktor hos Rumkraft

DJ Jett

DJing, scratch, turntablism, Serato, Traktor, DJ rutiner

Bjarke kan godt lide pladespillere, mest fordi han kan scratche på dem, men også fordi de har sjove lys og knapper. Bjarke har deltaget i en række DJ konkurencer, DJ battles og spillet med et hav af rap-grupper. Han har haft små pladeselskaber med hip hop vennerne og laver beats til alt fra rock til rap.

Brendan intern

Brendan Lindsay Webb

DJ, producer and creator of bi-monthly producer feedback session, Test Flight

With a rich musical history that stems way back in the early 90s, Brendan has spent almost as much time on stage as he has behind the scenes. Not only has Brendan spent many hours crafting music at home, in the rehearsal space and at the recording studio; he also makes a considerable contribution to the music industry by creating events, supporting his peers, and connecting artists around him.

Albert praktikant

Albert Petersen

Rumpraktikant: Ableton Live, Produktion, Band, Musikteori

Albert har spillet klaver og bas i snart 5 år og er for nyligt begyndt at udforske Ableton Live, for at lave hans eget musik. Med kun 15 år på bagen, har han ikke meget erfaring inden for musikbranchen, men det stopper ham ikke. Med sine venner har han både spillet koncerter til kulturdage, fødselsdage og meget andet, og nu går det meste af hans tid med at lave sin eget musik i hans hjemmestudie, som han er ved at bygge op.

Frisk på at lære noget?

Kontakt vores studievejleder i dag og få en snak om dine muligheder hos Rumkraft.

Studer ved Rumkraft