Hvordan starter jeg?

Alle er velkomne hos Rumkraft, unge som gamle, blå som professionelle. Vi er et fysisk sted for folk med hang til elektronisk musik, teknologi og performance. Kontakt os hvis du vil have en rundvisning på skolen og snakke med en vejleder. Har du allerede besluttet dig for at gå på et kursus, så tilmeld dig via linket forneden.

1 – Besøg os

Kig forbi onsdag eller søndag mellem 14-17 hvor vi holder åbent hus, eller book et møde med en af vores vejledere.

Book rundvisning

2 – Tilmeld kursus

Beslutningen er taget, du er klar til at sikre dig en plads på en af vores kurser eller workshops. Book på knappen herunder.

Tilmeld mig nu

Studerende hos Rumkraft

Lysten til at lære

Det handler ikke om hvilken baggrund du har, hvem du har spillet med, eller hvor mange instrumenter du kan eller ikke kan spille på. Hos os handler det om lysten til at lære. Og om lysten til at deles om denne proces. Det er vores højeste mål at skabe en tryg og åben atmosfære, hvor folk kan være sig selv og vokse i deres egen retning.

Ekstra aktiviteter

Som studerende hos os bliver du automatisk tilmeldt som medlem af Rumkraft. Som medlem kan du benytte skolens faciliteter, såsom lokaler, MIDI-controllere, pladespillere etc. Læs mere om mulighederne som medlem.


  • Jeg har hørt musikken og er klar til at prøve kræfter med at skabe lyde selv.
  • Jeg er villig til at prøve nye grænser, og gøre det som min underviser beder mig.
  • Selvom jeg har erfaring med elektronisk musik og musikteknologi, er jeg åben for at lære nye medtoder og teknikker.
  • Jeg er klar til at hjælpe mine medstuderende på områder hvor jeg er erfaren – ligeledes er jeg åben for at modtage hjælp, hvor det måtte være nødvendigt.

Studieafgifter

Kurser prissættes efter længde og intensitet. Workshops og masterclasses prissættes individuelt, da det afhænger af hvad det koster at afvikle dem. Som medlem kommer du gratis med til alle workshops og masterclasses.


Har du brug for at knække betalingen for et kursus op i flere små bidder? Kontakt os så vi kan aftale en fordelagtig afdragsordning - vi er selv musikere og har fuld forståelse for en kunstners økonomi, samt ønsker om at forbedre sine evner.

Kontakt studievejlederen

  • +45 30487900
  • makemusic@rumkraft.dk
  • Læssøesgade 14, st. baghuset C, 2200 København N

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

How robot are you?