• raskjaerbo

  Administrator
  8. november 2018 at 7:38

  Hejsa!

  Jeg hedder Ras Kjærbo og jeg har strikket det her undervisningsforløb sammen. Jeg vil gøre mit bedste for at du får en fed oplevelse, og der kommer en masse skønne, skøre, tykke, blå og grønne versioner ud af de otte værker der er udvalgt.

  Jeg er elektronisk musiker og arbejder en del med improviseret musik, og at lave systemer man kan optræde med. Så DJer jeg alt slags musik, men mest af alt bas for tiden; jungle, drum and bass, dubstep, dub og reggae. Jeg producerer også min egen musik – og for andre, når de spørger  Udover det er jeg medstifter af Rumkraft og underviser ved det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Nåja, og så elsker jeg Roxette, pesto og hummus.

  Er mega spændt på at høre hvad der kommer ud af det her projekt!!!

  LINKS
  Soundcloud
  Facebook
  Bandcamp
  LinkedIn

 • Deleted User

  Deleted User
  11. november 2018 at 15:54

  Halløjsa

  Jeg hedder Oliver, er 23 år og bor på Nørrebro.

  Jeg startede med at rappe med et par venner over nogle FL Studio grime beats jeg lavede da jeg var 15 år.
  Jeg fik anbefalet ableton ikke lang tid efter og har siden da lavet musik regelmæssigt. Jeg tjener desværre ingen penge på det, men det er heller ikke det vigtigste.

  Jeg har dyrket lidt forskellig basmusik gennem årene, som f.eks. dubstep, dnb og future bass. For halvandet år siden opdagede jeg så synthwave genren, som har inspireret mig rigtig meget og overbevist mig om at lægge EDM på hylden for nu.

  Jeg søger altid en ny udfordring og elsker at fortolke andres musik på min måde, så jeg tror det bliver sjovt at se både hvad jeg selv kommer frem til, men også hvad andre får ud af de udvalgte numre.

  Jeg elsker at have det sjovt, 80’er synth og pasta carbonara

  Min musik: https://soundcloud.com/olsmusic

 • Deleted User

  Deleted User
  21. november 2018 at 13:17

  Jeg hedder Jacob, bor i Roskilde og er 50 år. Et langt liv giver en lang historie so here goes: Musikalsk fik jeg min vækkelse i 70’erne. Min far var HIFI-entusiast og havde en stor vinyl-samling (mest klassisk musik, men også med lidt rock). Kim Larsen og Savage Rose var noget af det første jeg fandt og lagde på gramofonen, og derefter Procol Harum og Pink Floyd. I 1980 blev jeg blæst baglæns af de elektroniske lyde fra The Buggles, Kraftwerk, Jean Michel Jarre og Gary Numan. Et par år senere erhvervede jeg mig en SH-101 synth for alle mine sparepenge, men udover at kopiere diverse rifs fra Depeche Mode og Yazoo, blev jeg nok ramt af at den elektroniske musik for det første slet ikke fangede an i det danske musikmiljø og derefter blev dømt helt ude i England i midten af 80’erne. Jeg kan derfor desværre ikke prale med at jeg fik lavet et eneste færdigt nummer på min SH-101, også fordi multi-track optagere lå udover mit budget og jeg manglede nogle at spille sammen med.
  I starten af 90’erne kom jeg så ud af det elektroniske skab igen og sprang på House-bølgen og diverse fester i København arrangeret af Kenneth Bager. Inspireret af 808 State, The Orb, The KLF, The Shamen, LFO og Coldcut, købte jeg en Ensoniq sampler (EPS hvistnok), men da da jeg et år senere flyttede sammen med den kommende mor til min ældste søn, blev Ensoniq’en solgt på den Blå avis.
  Jeg har i mange år levet af softwareudvikling, ofte akkompagneret af elektronisk musik i hovedtelefonerne – både alt det gamle fra 80’erne og 90’erne, men nu også indietronica, synthwave og nyere jungle. Som programmør spår jeg Web Audio API’et en stor fremtid, men idag er browserunderstøttelsen stadig for uforudsigelig til at det er værd at satse på. Jeg har til gengæld leget lidt med Ableton Live og tænker at nu skal det altså være: Med Kulturhacket håber jeg at kunne binde alle mine løse musiktråde sammen 🙂

  Jeg elsker at starte dagen med en ostemad – gerne toppet med humus og avocado og en kop grøn te til 🙂

 • nlehrmann

  Member
  21. november 2018 at 15:45

  Hej, jeg hedder Natalia, bor i Nordvest og er endelig kommet i gang med at musik via Ableton efter mange år. Kæmpe tak til Rumkraft 🙂 Jeg har spillet musik siden jeg var barn og elsker meget forskelligt musik og ønsker bare at suge til mig af læring i dette forløb. For tiden hører jeg en del afrobeat, men er også kæmpe fan af drum and base og dub, som jeg meget gerne vil lave noget mere og hører desuden meget andet forskelligt f.eks. trance, tekno og diverse rock.

 • Deleted User

  Deleted User
  21. november 2018 at 16:05

  Hej!
  Jeg hedder Hannah og bor på Christianshavn. Jeg er kæmpe musiknørd, og spillede trommer da jeg var barn/ung, men holdt op da jeg begyndte på mit antropologi studie. Nu er jeg dog færdig og har brændende lyst til at spille/lave musik igen!

  Jeg er meget ny til Ableton, og først i år prøvede jeg at have fingrene i Ableton efter jeg fik en Push 2 som jeg er meget glad for! Jeg mangler dog en del basisviden, og føler mig stadig lidt begrænset.
  Særligt rytme sequencing synes jeg er vildt sjovt, men har også lavet melodi. Jeg har også prøvet at remixe sange, og det synes jeg har været vildt skægt, og har lært rigtig meget af det. Med de succesoplevelser føler jeg at en remix challenge er lige præcis hvad jeg har brug for for at udvikle mig endnu mere, og lære “instrumentet” bedre at kende.

  Jeg lytter særligt til musik som bruger andre rytmer end de vestlige, og derfor elsker jeg electro cumbia, afrobeat og dancehall til dansegulvet, og for generelt fokus på grooves og beats; instrumentel hiphop/beats og så er jeg også glad for elektronisk-eksperimenterende-alternativ pop.
  Jeg glæder mig meget til forløbet!

 • Deleted User

  Deleted User
  21. november 2018 at 22:52

  Jeg hedder Vega, jeg er 16 år og bor på Nørrebro.

  Jeg har altid elsket musik men er først for nylig begyndt at eksperimentere med at lave det selv.

  Jeg har en forkærlighed for det lyriske og jeg bruger mest rappen som udtryksform, men for mig går tekst hånd i hånd med lyd og jeg er derfor mega glad for at kunne begynde at lave noget via Ableton (tak til Rumkraft).
  Jeg har absolut nul erfaring med musik på computer og har ikke spillet instrument siden jeg var 10, så det bliver jo spændende at se hvad der kommer ud af det her haha

  Ser frem til det!

  Når jo og så inkluderer mine ‘Heavy Rotation’ albums på Spotify pt mest Benal, CHINAH, Suspekt, Silvana Imam og Lydmor. Det må man jo fortolke som man vil;)

 • Deleted User

  Deleted User
  27. november 2018 at 17:19

  Hej jeg hedder lucas, er 23 år og bor i nordvest

  jeg elsker musik og jeg laver elektronisk musik inde for den eksperimentale side
  jeg synes det her projekt lyder mega sjovt og spændene og glæder mig til at se hvad der kommer ud af det 🙂