Iron Chef 06 – 2020.04.17

 • Iron Chef 06 – 2020.04.17

  Posted by gavnlig on 17. april 2020 at 17:06

  [LINK TIL SAMPLE]:

  https://soundcloud.com/rumkraft/iron-chef-6-original-sample

  Hvad skal vi lave nu hvor fysisk isolation er det bedste vi kan gøre for hinanden, og vi ikke kan tage ud og danse?

  Musik selvfølgelig! Vi gentager succesen fra sidst, og afholder endnu en omgang Iron Chef! ????️‍♂️

  Iron chef er oprindeligt et japansk TV-show fra 1993 hvor en række kokke skal sammensætte en ret baseret på en hemmelig ingrediens. Musik og madlavning har en masse til fælles, og Iron Chef er derfor også en sjov og lærerig begrænsning for producere, og en glimrende mulighed for at prøve nye teknikker af. ????

  Konceptet er simpelt:

  På et fastsat tidspunkt offentliggøres et sample. Det kan være lyden af vejarbejde, en afdæmpet samtale eller en gletscher der kælver. Alle deltagere har herefter 3 timer til skabe et lille værk, hvor de udelukkende anvender det valgte sample. Ingen synths, ingen optagelser og ingen instrumenter ud over dem du selv bygger, så det gælder om at tænke i nye baner. ????

  Når de tre timer er gået, uploader du dit værk til Soundcloud, sender os et link, og så laver vi en playliste hvor du kan høre alle de forskellige bud på hvordan lyden kan anvendes. Det er selvfølgelig intet krav, men vi trækker lod om en præmie blandt alle deltagere der deler deres værk.

  Hvis du vil være med i lodtrækningen, skal du senest klokken 22:30 uploade dit nummer til Soundcloud, og sende et link inde på vores forum. Skriv også gerne et par ord om hvilke teknikker du har brugt.
  Vi trækker lod blandt deltagerne på en af vores Livestreams ????

  • This discussion was modified 2 years, 9 months ago by  Gudjon Andri.

  raskjaerbo replied 2 years, 9 months ago 2 Members · 1 Reply
 • 1 Reply