fbpx

Iron Chef Producer

Iron Chef Producer

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
IRON CHEF PRODUCER IGANG !

Ét sample --> tre timer

Vær med når producere fra nær og fjern flipper ét sample over tre timer. Inspireret af det japanske kokkeshow, Iron Chef, udfordres du til at komponere et stykke musik ud fra kun ét sample.

Iron Chef Producer - hver anden fredag fra kl. 19-22.

Anyone can cook !

Iron Chef er oprindeligt et japansk TV-show fra 1993 hvor en række kokke skal sammensætte en ret baseret på en hemmelig ingrediens. Musik og madlavning har en masse til fælles, og Iron Chef er derfor også en sjov og lærerig begrænsning for producere, og en glimrende mulighed for at prøve nye teknikker af.

Konceptet er simpelt

På et fastsat tidspunkt offentliggøres et sample. Det kan være lyden af vejarbejde, en afdæmpet samtale eller en gletscher der kælver. Alle deltagere har herefter 3 timer til skabe et lille værk, hvor de udelukkende anvender det valgte sample. Ingen synths, ingen optagelser og ingen instrumenter ud over dem du selv bygger, så det gælder om at tænke i nye baner. Når de tre timer er gået, uploader du dit værk til Soundcloud, sender os et link, og så laver vi en playliste hvor du kan høre alle de forskellige bud på hvordan lyden kan anvendes.

<3 Make music – not war <3

Lær mere om teknikkerne du kan bruge til Iron Chef med producer Jacob Skovsböll