Iron Chef Producer

Iron Chef Producer

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
IRON CHEF PRODUCER IGANG !

Ét sample --> tre timer

Vær med når producere fra nær og fjern flipper ét sample over tre timer. Inspireret af det japanske kokkeshow, Iron Chef, udfordres du til at komponere et stykke musik ud fra kun ét sample.

Hvad skal vi lave nu hvor fysisk isolation er det bedste vi kan gøre for hinanden, og vi ikke kan tage ud og danse?

Musik selvfølgelig!

Iron Chef er oprindeligt et japansk TV-show fra 1993 hvor en række kokke skal sammensætte en ret baseret på en hemmelig ingrediens. Musik og madlavning har en masse til fælles, og Iron Chef er derfor også en sjov og lærerig begrænsning for producere, og en glimrende mulighed for at prøve nye teknikker af.

Konceptet er simpelt

På et fastsat tidspunkt offentliggøres et sample. Det kan være lyden af vejarbejde, en afdæmpet samtale eller en gletscher der kælver. Alle deltagere har herefter 3 timer til skabe et lille værk, hvor de udelukkende anvender det valgte sample. Ingen synths, ingen optagelser og ingen instrumenter ud over dem du selv bygger, så det gælder om at tænke i nye baner. Når de tre timer er gået, uploader du dit værk til Soundcloud, sender os et link, og så laver vi en playliste hvor du kan høre alle de forskellige bud på hvordan lyden kan anvendes. Det er selvfølgelig intet krav, men vi trækker lod om en præmie blandt alle deltagere der deler deres værk.

Hvis du vil være med i lodtrækningen, skal du senest klokken 22:00 sende et link til dit nummer til ironchef@rumkraft.dk. Skriv også gerne et par ord om hvilke teknikker du har brugt.

Vi trækker lod blandt deltagerne på en af vores Livestreams.