Kontakt

Rumkraft adresse find os på Google Maps
Rumkraft adresse find os på Google Maps

Skriv os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Rumkraft er lige præcis det Kbh. (og jeg selv) har manglet i mange år. Et monsterhyggeligt sted med workshops, masterclasses, chiller-daglistue-stemning fyldt med inspirerende like-minded mennesker og ikke mindst drevet af nogle rigtige ildsjæle! Kom og hæng ud, lær af andre og lær fra dig, del og vær med til at inspirere og blive inspireret. Jeg garanterer for, at dit sind vil takke dig for det

Jeg tog deres 'Max' kursus, og sjældent har jeg lært så meget på så kort tid. Kurset er bygget godt op, så man lærer fundamentet, og derefter kan man fokusere på sit personlige projekt. Det er vildt motiverende! Venlige mennesker, og et velkomment miljø. TAK!

Rumkraft er et fantastisk sted: kombineret workshop, lyd-legerum, hænge ud sted, intime koncerter og det hele i en stemning af hygge dagligstue - 2 minutter efter jeg kom ind af døren havde jeg lyst til at flytte ind! Bag Rumkraft står nogle virkelig kompetente og samtidigt super flinke og hjælpsomme mennesker - her er der plads til at nybegyndere som jeg kan lege, lære, lytte, hænge ud og stille spørgsmål. Ses i Rumkraft!

 

Kontakt Rumkraft

+45 30487900

Har du hørt musikken og kan du mærke beatet banke indeni?

Tag kontakt til os, så vi kan få dig videre med at lave musik.