Spaceball medlemsskab

Hvad er en Spaceball?
Rumkraft er et sted skabt af dem der bruger det. Som Spaceball medlem støtter du det sted og du får, udover en klækkelig rabat på alle kurser og arrangementer, adgang til lokalet samt alt vores udstyr. Alle kan blive en Spaceball.

Hvorfor hedder det Spaceball?
Klangen af kun for medlemmer ringer ikke så smukt i vores ører. Alle kan blive en Spaceball, ingen tidligere erfaring er nødvendig. Medbring gerne et smil samt et åbent sind, så lover vi at gøre det samme.

Okay, men hvorfor hedder det virkelig en Spaceball?
Folk på Rumkraft deler viden og idéer imens de hænger ud, nørder og drikker kaf’. Idéer kommer fra hovedet.. fra folks ball(s). Ja, vi ved godt det spiller bedre på engelsk, så lad os bare holde os til at det er en genial film.

Er det så kun for über nørder og drenge der kun kan snakke tech?
Nope. Rumkraft er et sted for alle med hang til musik og teknologi. Om du er DJ, producer, danser, sanger eller lytter, så er du velkommen. Alt derimellem og udenfor, ligeså. Og, vi har faktisk en del kvindelige brugere. Kom selv forbi og mærk stemningen.

Koster det penge?
Jep. Prisen for medlemsskab er 100 kr. om måneden, eller 1.000 kr. for et helt år. Det er en kæmpe støtte at modtage, så tusind tak til alle nuværende og kommende Spaceballs.

Hvorfor skulle jeg betale penge for det?
Først og fremmest får du en række fede fordele (se listen). Fx. rabat på kurser, events og workshops. Du kan også komme forbi og bruge Rumkrafts faciliteter under LAB TIME. Sekundært, så hjælper et månedligt beløb til med at drive Rumkraft. Underviserne får løn for deres kurser, men de andre begivenheder som fx. workshops, masterclasses, jam sessions og den regulære åbningstid / LAB TIME er enten uden løn eller også er den meget lav. Dette for at kunne tilbyde begivenheder til et betaleligt beløb for brugeren.

Som medlem får du 10 % rabat på alle kurser på Rumkraft. Ofte kommer du også gratis eller meget billigt med til workshops etc.

Når du er indskrevet på et kursus på Rumkraft, så er du automatisk Spaceball medlem under hele studieperioden.

 • LAB TIME

  Kom og arbejd med andre musikere og kreative hoveder på Rumkraft hver ONSDAG og SØNDAG fra 14-17.

 • KONTROLLERTEK

  Kom og lån en af vores mange MIDI controllere vi har:
  Push 1 & 2, diverse Novation Launchpads, Novation LaunchKey, etc.

 • LYDSTUDIE

  Rumkraft Studios på Njalsgade 21E kan lejes for kun 200 DKK i timen, når man er medlem. Der er vokalboks, lydkort, mikrofon, keyboard, mus og skærm.


Bliv Spaceball
medlem