Den elektroniske musikskole

Rumkraft er undervisning indenfor elektronisk musik - i øjenhøjde. Det skal være sjovt og nemt at gå til. Mantraet er ‘learning by doing' og du kan lære at bruge computeren som instrument til at komponere og udøve musik, DJe eller programmere - om du så spiller med dig selv eller sammen med andre. Teknologien lader dig skubbe til rammerne for både lyd, musik og performance, hvilket er noget vi elsker at udfordre hos Rumkraft.

Formål og værdier

  • Rumkrafts primære formål er at drøfte, ajourføre, skabe og udbrede viden inden for moderne musikteknologi og scenekunst. Målgruppen er ikke begrænset til en særlig gruppe, men søges tværtimod at favne så bredt som muligt.

  • Rumkraft vil desuden lægge særlig vægt på at fremme integrationen i det danske samfund ved at inddrage udsatte unge i lokalområdet i kreative processer omkring lyd- og musikproduktion.

  • Rammerne skal danne grundlag for medlemmernes lyst til at arbejde for Rumkrafts formål samt i fællesskab at styrke folkeoplysningen.

  • Resultatet af ovenstående vil gavne samfundslivet for såvel medlemmer og ikke-medlemmer ved udbredelse af viden, nye kunstformer og forståelse inden for de nævnte områder. Dette understøttes også af, at Rumkrafts medlemmer vil udgøre en bred faglig, social og aldersmæssig sammensætning.

OPDATERINGER

Nordens første!

Rumkraft blev etableret med ønsket om at skabe en fysisk ramme for elektroniske musikere og folk med hang til elektronisk musik og teknologi. Gruppen bag var enige om at der manglede et sådant sted i København. Vi er stolte af at være Nordens første Ableton Certified Training Center.

Ableton Certified Training Center

Ableton Push 2

Vi er stolte af at kunne udbyde undervisning på Ableton's nye udgave af deres musikinstrument, Push 2.

Nye lokaler

Holdet bag

Rumkraft er drevet og ledet af aktive musikere og teknologi-elskere. Vi har base i København, men rejser gerne land, rige og planet rundt for at undervise, optræde eller afvikle workshops

Holdet bag

Frisk på at lære noget?

Kontakt vores studievejleder i dag og få en snak om dine muligheder hos Rumkraft.

Studer ved Rumkraft