fbpx
previous arrow
next arrow
Rumkraft er Danmarks og Nordens første Ableton Certitfied Training Centre

ANMELDELSER

Noosfære
Noosfære
@noosphere_music
Læs mere
Rumkraft er lige præcis det København (og jeg selv) har manglet i mange år. Et monsterhyggeligt sted med workshops, masterclasses, chiller-daglistue-stemning fyldt med inspirerende like-minded mennesker og ikke mindst drevet af nogle rigtige ildsjæle!
Mette Alberg Iversen
Mette Alberg Iversen
@metteai
Læs mere
Tusind tak til Rasmus Kjærbo og Rumkraft for at løfte niveauet og musikglæden i to nylagt sammenlagte 3. klasser i Hvidovre Kommune, da de skulle arbejde med elektronisk musikproduktion på iPads.
Anonym
Anonym
Deltager på kursus
Læs mere
... sjældent har jeg lært så meget på så kort tid. Kurset er bygget godt op, så man lærer fundamentet, og derefter kan man fokusere på sit personlige projekt, og få massere af input. Det er vildt motiverende!
Anonym
Anonym
Deltager på workshops
Læs mere
Genialt koncept med nogle hyggelige ildsjæle, hvor der både er rig mulighed for at lærer nyt, jamme med andre og nørde grej.
Tidligere
Næste
Latest updates
Profile photo of Rasmus

raskjaerbo posted an update a year ago

Profile photo of Rasmus

raskjaerbo posted an update a year ago

Profile photo of Rasmus

raskjaerbo posted an update a year ago

Den elektroniske musikskole

DEN ELEKTRONISKE MUSIKSKOLE

Rumkraft er en skole for elektronisk musik og DJing med base i København. Mantraet er ‘learning by doing’ imens man har det sjovt. Vi tror på at teknologi fordrer kreativitet og garanterer en sjov og lærerig oplevelse i selskab med vores stab af professionelle musikere, DJs og undervisere.

Dage
Timer
Min.
Sek.
IRON CHEF PRODUCER IGANG !

Seneste nyt

PRAKTISK MUSIKTEORI WEEKENDKUSUS

Lørdag d. 22 og søndag d. 23. maj kl. 10-17.
12 timers praktisk musikteori-træning med rod i de store elektroniske genrer, med fokus på at give dig den viden og de værktøjer, du har brug for til at skrive bedre og mere overbevisende musik

LAB TIME ÅBENT IGEN !!!

LAB TIME for Spaceball medlemmer af Rumkraft holder igen åbent juhuu! Der er frisk KAF på kanden og havremælk i køleren. Vi ses!

ABLETON LIVE OG PUSH INTROKURSUS

Du kan nu reservere plads til næste runde af vores bestseller, introkursus til musikproduktion på computeren med Ableton Live og Push Level 1.

Ableton Live og Push introkursus starter om

Dage
Timer
Minutter
Kurset er igang - læs mere om hvornår næste kursus starter.

Rumkraft er undervisning indenfor elektronisk musik – i øjenhøjde. Det skal være sjovt og nemt at gå til. Mantraet er ‘learning by doing’ og du kan lære at bruge computeren som instrument til at komponere og udøve musik, DJe eller programmere – om du så spiller med dig selv eller sammen med andre. Teknologien lader dig skubbe til rammerne for både lyd, musik og performance, hvilket er noget vi elsker at udfordre hos Rumkraft.

Lav musik på computeren

Vi arbejder primært i musikprogrammet Ableton Live, et værktøj, der bruges af begyndere og professionelle verden over. Se hvorfor på videoen og læs mere om dine muligheder for at blive medlem eller kursist hos Rumkraft.